Bloggar

Jag sitter nu hos Linnea och leker med hennes dator medans hennes kissar leker som galningar på golvet.
Men det är inte det jag ville komma till -- Jag läste just några av Blondinbellas bloggar. Jag fattar inte riktigt hur hon kan tjäna så bra på det?! Det är ju inget speciellt. Igår satt jag och såg på tv, det hette nått i stil med "vakna med voice". Linda Rosing var med. Hon har tydligen också en blogg och hon sa att hon tjänade skitmycke på det. hon sa dock inga summor -- men man såg på henne att att hon var väldigt nöjd. Hon kan försörja sig på att blogga. Ganska enkelt.
de är ju säkert ett roligt jobb, men va less man ska bli av att sitta och skriva så ofta. Jag måste läsa hennes blogg -- får googla namnet.

Igår hade jag ju planerat att göra massa körkorts-teori men ist blev de att jag låg och läste "The notebook". Den är jävligt bra. En riktig love story. Den handlar om "true love" den sorten alla vill ha. det var vad jag läste i alla fall.

Men idag måste jag göra teori -- eftersom att jag har en körlektion i veckan. Och man skulle ha gjort en viss del, men kommer inte ihåg vilken -- så jag gör allt. Har iof bara slutetav boken kvar, så de gör inte så mycke.