25 mars

Inatt har jag sovit borta. i urskogen (fällträsk) hos ida. De var trevligt :D Såg film och surrade typ.

Fått mina nya kläder idag som jag har beställt från Halens. två tröjor, en pyjamas (linne och kortare byxor) och ett par byxor. Ena tröjan var skitful.. tyvärr..

Ska skjutsa morsan och dom till lule imorgon. hon ska på kurs på sin födelsedag (45 år).. kul.. Men dom ska sova på hotell så vem vet, de kanske är roligt.  Ska typ hämta dom på lördag också..


5 mars -10

Ja, nu är de fredag igen.. Veckan har gått fort.. Jobbat måndag och tisdag som vanligt. Igår ringde Maria och bad mig komma och jobba, så de var ju bara fara dit. Som tur var hade jag en bil hemma. Jag och linnea skulle egentligen till stan kring 9, för hon skulle klippa sig sen skulle vi se på nå lampor..

Idag känner jag mig väldigt duktig! steg upp halv 9 och jag har redan bakat en kaka i långpanna.. Mamma har någon ny bok.. den står och svalnar nu.. Den blev inte så fin, hade för stora daimbitar på den, men de får duga..
Hade tänkt göra en kaka till, men pannan måste svalna och smöret måste tina.. Hur hårt som hellst när jag tog de ur frysen..

Nu är Marre i Indien.. Men jag tycker de är dags att komma hem nu ^^ hon kommer den 26 april......... så de är länge tills dess.. Men hon har de säkert trevligt.. Men stod på deras blogg att hon inte mådde så bra..

http://www.60daysinindia.blogspot.com/

Till dom som vill följa deras äventyr där borta.

Nä, nu ska jag kolla om de finns nå att äta till frukost. är hungrig.