27 april

Usch va illa jag mår, har magsjuka. Har varit hemma från jobbet idag, dyrt dyrt.
Men Marre kom hem igår kväll/natt och fan va roligt de var att snacka med henne i telefon idag. Har saknat henne som fan och de är ju så typiskt att man skulle vara sjuk! Men är väl frisk på några dagar :D

Suttit och sett sex and the city hela dagen :D Väntar fortfarande på att Marcus ska skicka Vampire Diaries, men de avbryter typ hela tiden. Skitjobbigt för jag vill se fortsättningen nu!!!!

Funderar på om jag kanske skulle ta och läsa ett tag, håller fortfarande på med Michael Connelly - chasing the dime. precis som alla andra av hans böcker är den väldigt bra. Men hade till lika varit lite roligt att läsa om twilight-serien. Ida är ikapp mig nu, hon är mer besatt av böckerna än jag och allt är mitt fel ;) Hon hade inte ens tänkt läsa dom ^^, Oj va jag kan ställa till med! hehe. Nä, kan inte läsa dom en femte gång redan. Får vänta tills Eclipse-premiären närmar sig.

På tal om bio, de var hur länge sen som hellst sen jag var på bio. Vill se massa filmer. Hade tänkt se "Remember me" när den gick, men den har slutat gå. vill se "Flickan från ovan" och när "The Last Song" har premiär skulle jag vilja sen den också. Den är skriven av samma författare som har skrivit "The Notebook". Måste få med mig någon på bio snart!


10 april

Äntligen helg och sovmorgon!

Idag övertalade jag farsan att följa med och se på en bil i skellefteå. Tyvärr blev de inget bilköp idag, men bilen var fin.. men för mycke man hade behövt fixa. hur fin som hellst inne, men ute var de lite mindre bra, rost och sånt. Men de var nära att man blev bilägare ^^.
De var ju ett under att jag fick med mig pappa :P Han brukar aldrig vilja följa med :P

Annars har jag inte alls gjort mycke idag.

Har börjat jobba på heltid igen, så skönt. Fram till i mitten av augusti.. letar lägenhet, men fick ingen av dom jag bokade i luleå.. tyvärr.. jajja, de kommer väl fler fina..

Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite Michael Connelly - Chasing the Dime. men först ska jag gå och tvätta av mig sminket.. de är inte ofta man använder de nu föt tiden när man inte får ha de på jobbet ^^