Vänner

Nu sitter jag och ser på vänner, de är inte så bra idag.. men sen börjar ugly betty, och efter det är det despreate housewives.. men men.. imorgon har jag körlektion.. stadstrafik ^^ de ska bli spännande.. undra vars man får köra... men sist gick de rätt bra på körningen.. mindre landsväg, så de var ju inte så svårt.. men de var rätt kul..

idag har isabelle haft sin första körlektion :D undra hur de gick ^^ måste fråga imorgon...

Jag har sett Sofias lillbäbis idag ^^ fan va söt unge! Han ska heta Leo :D

Nu ska jag se klart vänner och samla lite info till arbetena...


Lördag morgon

Nu sitter jag med elis och ser lite klipp på youtube.. Elis gillar den där låten "jag blev full på en coca cola" från diol...

idag ska jag plugga teori.. ska höra med mamma om hon ids fara och öningsköra med mig också.. men de tror jag itne.. ska inte ha så höga förväntningar...

Nu börjar de

Ikväll börjar dansen på söndagar.. en nybörjar grupp bla.. men vi ska dansa före.. typ en timma och sen kommer dom andra. hoppas de kommer nån.. de vet man aldrig.. de ska bli skönt att ha dans två ggr i veckan igen.. då har man någonting att göra..

var på bio igår. den var skitkul! jag vill ha den filmen. frida sa att den inte var nå bra, men jag satt typ och garvade hela filmen. måste se den igen nån gång.. high school musiacl 3 ska snart börja på bio.. jag vet inte, men jag tycker dom är rätt bra. jag vet att de är barnfilmer, men dom är ändå kul.. men de kan vara min kassa humor också.. :d men jag ska och se den iaf.. om jag inte laddar hem den.. men först måste jag ladda hem nått program.. men patrik 1.5 var skitbra :D

Gammal bild på mig och Åse ; )

jag och åse. skigammal bild

Lördag

Jag hade sett fram emot att sova länge idag, men så vaknade jag 9.. skit kul.. men ikväll ska jag på bio med Marre, Josse, Isabelle och Madde.. vi ska se patrik 1.5 som står i de förre inlägget..

idag ska jag försöka övertala pappa till att dra fram databordet och ta fram kabeln vill webbkamerna.. nu vill jag ha den till denhär datorn.. men vi får ju se om pappa orkar.. samtidigt ska jag ta fram kabeln till min vanliga kamera.

jajja..

Mord i sinnet

Som ni kanske har räknat ut när ni läste rubriken, så sitter jag och ser mord i sinnet. de är skitbra. jag gillar tony hill ^^ han är som härligt snurrig ^^ har läst nåra av val mcdermid's böcker.. äger 4 av dom. böckerna är då lika bra som filmerna, men de går mycke fortare att se filmerna.. idag blir det ett kort inlägg..
imorgon ska jag på bio.. ska se patrik 1,5 ^^

nu ska jag se färdigt mord i sinnet så jag inte missar nå bra ^^

Trött idag

Inatt har jag sovit dåligt pga att jag harft ont i högra ögat.. Men nu har de mesta gått över. svider bar lite..
missade bussen imorse, men när jag kom upp sa pappa att han började nio så jag fick åka in men han.. missade inte redovisningen iaf. de va ju bra.

vet ej om jag skrivit detta hära, men jag tror inte de.. jag har köpt en egen dator nu ^^ skitnice ^^ sitter i mitt rum just nu och lyssnar på rix fm. chattar lite med Kim (fd. "plast-kusin") vet inte vad man ska kalla det :d men han är schysst.

imorgon har jag min femte körlektion.. jag och pappa ska fara och köra en stund ikväll.. de kan ju behövas om man ska få körkort någon gång. är ju somsagt 18 nu.. måste ju ta de nu.. men de går rätt bra nu.. i tisdags hade jag körlektion sist och då höll vi på att backa och parkera.. jag trodde att vi skulle kroka men de gjorde vi inte.. vi var inte ens nära ^^ fick inget motorstopp vilket är jättebra. men jag blir stressad när de är mycke bilar runt om kring mig, så då möter jag för klent med gasen.. måste träna på de.. imorgon ska vi hålla på med placering och trafikregler.. de känns ju bra.
men jag måste göra faserna nu.. har bara gjort en, men skulle behöva göra alla. måste bara plugga på lite.. måste få ork till det. idag orkar jag då inte.. kanske imorgon.. men då ska jag försöka övertala syrran att komma på bio med mig.. vet hur de kommer att gå men ska ändå försöka.

har ju varit till stockholm också. i helgen.. fredag till måndag. de var kul. de var dans fredag, lördag och söndag. catrin från våran klubb tävlade och kom trea. de var kul för henne. jag dansade itne så värst mycke, men gjorde det jag kunde iaf.. var bara med på en workshop (där dom lär ut danser).men om jag får chansen ska jag far igen nästa år. bara man har pengar och inte har nå jobb.. vi shoppade rätt mycke också.. köpte nå tröjor och en brun halsduk.. vi var ut på en klubb också. de var rätt nice. drack en äppeldrink för 108 kr ^^ jag flög dit, vilket var första gången för mig. de var spännande. men läskigt! var skiträdd näär vi skulle lyfla i luleå.. var inte lika rädd på hemvägen.
men de var skönt att komma hem iaf.

men nu ska jag gå och se om pappa har kommit hem. vill fara och köra innan jag blir för trött!

Första körlektionen

Halv 9 imorse hade jag min första körlektion. Fan vad jag var nervös! Men de gick ganska bra, gjorde några fel men då gjorde man bara om de tills de var rätt.. de var ju inge svårt.

Sen ikväll har jag varit och övningskört med mamma. Gick med Levi och Verran till ok, vi for därifrån. sen skjutsade vi hem dom.. då hämtade vi ett par backar som vi var och lämnade vid slaktbodan.. sen for vi ner på e4:an! har inte kört där tidigare. Men eftersom att de inte var så mycke bilar var de helt okej :D sen var vi bara runt i råne. de var stor skillnad mot för att köra där vid olivers in :D

PÅ en vecka är man i stockholm! WOOOHOOO!!