Ännu mera teori

Imorse for jag in med 7.10 bussen till Lule. Gjorde klart teorin innan jag skulle ha körlektion. De gick jävligt bra med teorin idag. klarade båda på första försöket. var stolt kan jag ju meddela! somsagt hade jag körlektion också, den gick också bra. nästa gång ska jag visa att jag kan stadskörning. sen gången efter det är de landsväg. sen är det "lilla uppkörningen". SEN ÄR DET PROV!!


Teori

Igår var jag på körkolan, hade körlektion. De gick rätt dåligt i början, men sen gick de skitbra. Efter den gick jag och satte mig vid datorn och började med repetitionen, men de gick då käpprätt åt helvete.. tyvärr..
Men nu har jag pluggat teori, inte hela, men en bit. så jag ska ligga och läsa hela natten.. antar jag.. måste ju klara teorin, har inte så mycke på körningen kvar. Så vi får ju se.


Filmer

Igårkväll satt jag och såg en film på ettan. Den hette "häxor, läxor och dödliga lektioner" på svenska men på engelska heter den "Heathers". Bra översättning.. ..eller så inte. Jag har sett den en gång tidigare och tyckte den var bra, men när jag såg den igår tyckte jag den var ännu bättre. Egentligen vet jag inte varför, den har ju inte så bra handling.. Den handlar om en tjej som heter veronica träffar en kille som har flyttat runt hela hans liv för hans pappa jobbar på nå bygg grejs tror jag. han heter iaf JD. Och JD är typ helt psyko! han och veronica dödar tre ungdomar, dom mest populära på skolan (veronica tillhörde de gänget), och dom får de att se ut som självmord. dom skriver självmordsbrev . V är bra åp att skriva som andra skriver.. typ handstiler eller nått.. JD's pappa gillar att spränga byggander, hans mamma gick in i en av dom byggnaderna han sprängde fast hon visste vad som skulle hända, och de var typ då JD blev psyko. Och man kan ju säga såhär, äpplet faller itne långt från trädet..

Det är Christian Slater  och Winona Ryder spelar huvudrollerna



Skitbra! Så bra att jah faktist har beställt den från Ginza idag ^^

Tycker vanligtvis att christian slater är skirful, men i denna film är han rätt snygg faktist. den är ju från 80- talet
så de är ju ett tag sen ^^
Har beställt 5 filmer med han i. bara för att jag ville se dom och dom fanns inte på hemmakväll i lule..
den billigaste kostade 29 spänn och den dyraste 40 ^^ så de var ju inga stora summor ^^


24 oktober

Idag har jag skickat in min uppsats om psykisk ohälsa. Jag är inte så nöjd, men ändå helt okej. Men matte provet gick käpprätt åt helvete.. Hoppas jag får G iaf.


Halkbana

Igår var jag till Piteå med körskolan. Vi for dit kring tjugo i nio och kom hem vid tjugo över två.
Vi kom dit jävligt tidigt.. först gick vi in i en hall där vi fick prova krocka i sju km/h, sen skulle vi sätta oss i en bil som satt på en ställning och den kunde niklas styra med hjälp av en kontoll.. Vi gick känna på hur bra bältet var...så vi fick volta i den. När man var upp och ner skulle vi spänna lös oss och sen krypa ut gemon förar rutan. De var skitäckligt! men de var lättare än vad jag trodde det skulle vara. Man skulle bara sätta fötterna i taket och trycka, men kunde man spänna lös och krypa ut.. Sen efter det fick vi gå in i en teorisal där dom informerade oss om vad vi skulle göra. sen efter det fick vi sitta och vänta i 40 minuter..

Sen när vi väl fick fara ut på banan åkte vi först ett varv med niklas, där han visade hur bilen funkade. sen fick vi köra sj'lva.. jag fick börja att köra med en annan tjej. de var ju bra!!! Vi fick först prova göra en vänstersväng i olika hastigheter. de var lite obehagligt :D men de var helt okej iaf.. Men sen skulle vi in i en kurva och där snurrade man typ bara runt ^^

Sen fick vi fara på raksträcka med en annan bil.. de var mycke tråkigare.. där fick man bromsa och sånt..

Men jag överlevde ju skiten och du är de gjort bort. ett steg närmare körkortet!

Måndag 13 oktober

Har haft körlektion idag, är rätt nöjd. Gjorde lite små missar, men so what... Övningskört hemma också. från Ok --> Linnea --> hem. De gick bra, men jag tycker kopplingen börjar låta underligt. men de får pappa fixa om de är nå..

annars har jag inte gjort så mycket idag. jag hade matte, de gick också bra. var hur enkelt som helst.

I fredags var vi och såg Rallybrudar, den var skit bra. Den måste ni se! Men den var lite små äcklig ibland. Men värd att se!

Innan jag gick till ok ikväll var jag hos Linnea och såg en film. Vi såg mamma mia. Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara, men den gick att se iaf. Men marre och madde fick den att låta som om den var mycke bättre än den var. Visst man fick skratta lite, men de får man ju till alla filmer nu för tiden..

och på onsdag 08.40 ska jag fara till halkbanan i piteå. jag är jätte nervös! men jag tror att de kommer bli kul. vi får vänta och se. Men de ska bli kul. nu har jag bara 5 körlektioner uppbokade och en fas kvar,så vi får se hur länge de är tills man har körkort. JAG HOPPAS DE ÄR SNART!

Men nu ska jag börja dra mig tillbaka, ska med sju-bussen imorgon så jag måste hinna sova lite innan.
Ha de bra!

Torsdag 9/10

Idag har vi haft orientering med skolan.. hela gymnasiebyns tvåor och bf-treorna.. Vi var i Karlsvik.. De regnade, men de gick ändå rätt bra. Jag vandrade runt med Madde. Vi hade lite problem med första kontrollen. Vi såg den hela tiden, men vi trodde det var fel, så vi gick bara runt den och letade.. men de visade sig vara rätt. så där slösade vi typ 10 min :D men resten gick hur bra som helst. Vi var ner i sandgropen där de har varit nån fest. de var ett pajat partytält där. Åkte dit och hem med Marie.. sen efter var vi och käkade på max. riktigt gott :D

Sen när jag kom hem, la jag mig i sängen och läste lite teori.. läste om kompleteringar.. typ totalvikt och besikting. och hur man får lasta på bilen. På måndag efter körlektionen ska jag sätta mig och göra fas c.. och ska göra den tills jag klarar den... måste göra bort de där.. orkar typ aldrig plugga... men eftersom att jag vill ha körkort så fort som möjligt är de bara plugga på..

Imorgon ska jag på bio med kompisarna. Vi ska se Rallybrudar. De ska bli ganska kul. Men måste kolla upp när de går nå bussar till stan. För jag vill hinna hem och lämna mina saker innan jag far dit.. Har idott så jag vill inte bära på min sport-bag hela kvällen.. De hade typ varit jobbigt. Men om man inte hinner hem får jag väl lämna den i skåpet.. för jag tror inte att den kommer lukta äckligt.

Jag får inte glömma bort att lämna igen filmerna till hemmakväll. Sen ska jag om och köpa Linnea två böcker.